Feng Shui | In dormitor

You are currently viewing Feng Shui | In dormitor

Feng Shui | In dormitor

In articolele Feng Shui | In Bucatarie si Feng Shui | In Sufragerie, am vazut importanta energiei pozitive in bucatarie si de ce este bine sa servesti masa in sufragerie. Acum vom discuta despre reguli Feng Shui in dormitor.

Este dormitorul un spatiu important? Cu siguranta da, deoarece aproximativ 30 % din viata dormim si ne relaxam. Incearca sa faci un calcul cat timp petreci in fiecare camera din casa ta si vei observa ca intre 6 si 8 ore din cele 24 ale zilei stai in dormitor. Tocmai de aceea este util sa ai o camera cu energie pozitiva si confortabila. In Feng Shui acesta este un spatiu Yin, adica linistit.

Creati un loc yin in dormitor aplicand urmatoarele solutii Feng Shui:

– nu puneti patul pe acelasi perete cu usa
– evitati pozitionarea patului sub o fereastra
– pe cat posibil patul sa fie accesibil din ambele parti
– nu asezati patul in diagonala. Sprijiniti capataiul de un perete solid.

– patul nu trebuie amplasat intre o usa si fereastra, in calea curentilor de aer
– picioarele sa nu fie indreptate direct spre usa. Fluxul energiei chi va tulbura somnul.
– evitati un sifonier in dormitor care are oglinzi. Daca va treziti in timpul noptii va puteti speria de propria dv. imagine reflectata in oglinda.

– nu dormiti sub grinzi. Acestea imprima chi-ului o miscare ondulatorie, iar presiunea rezultata va afecta somnul si sanatatea. Acest lucru este valabil daca dormiti o perioada indelungata in acea incapere. Daca dormiti o perioada scurta, spre exemplu intr-o cabana sau intr-un hotel, efectul negativ nu va fi simtit.

IMPORTANT: informatiile din articol au scopul de a informa publicul interesat de Feng Shui Traditional. Recomandarea mea este de sa soliciti o consultatie Feng Shui in baza careia sa poti aplica solutiile recomandate.

Leave a Reply