Bazi | Avem nevoie de calitate si valoare

You are currently viewing Bazi | Avem nevoie de calitate si valoare

Bazi | Avem nevoie de calitate si valoare

Acest articol este despre cat de util este Bazi atat pentru angajati cat si pentru angajatori, in special cei privati.

Bunastarea reprezinta, cel putin teoretic, raportul dintre cantitatea si calitatea muncii depuse si remuneratie. Muncesti mai mult si mai bine, primesti mai multi bani, veniturile tale cresc si odata cu ele bunastarea ta.

In schimb, angajatorul pe baza muncii calitative depuse de tine, are comenzi mai multe, incasari mai mari si deci un profit mai mare.

Cum poate contribui Bazi la acest lucru?
Pana mai de curand angajarile se faceau pe ochi frumosi (pile, cunostinte, relatii, atentii), necontand cat de calificat esti, ce calitati, trasaturi sau abilitati ai. De asemenea oricine isi putea deschide o firma, insa multi au falimentat ca urmare a lipsei cunoasterii propriilor calitati manageriale.

Ei bine, astrologia chineza Bazi este acel instrument care ofera posibilitatea de a-ti cunoaste profilul personal si profesional.

Sa luam un exemplu
Intr-un departament de relatii cu publicul ai nevoie de personal calificat, atat ca studii cat si ca abilitati de comunicare. In Bazi (Cele 4 coloane ale destinului) acesta se numeste Hurting Officer. In servicii militare, agentii de paza, personalul trebuie sa fie sigur pe el, hotarat, energic. Asta presupune ca in diagrama ta sa existe un element numit 7 Killings care confirma posibilitatea existentei acestor trasaturi.

Astazi, tot mai multi angajatori refuza rugaminile neamurilor, prietenilor, amicilor pentru a le oferi un loc de munca bazat pe nepotism si cauta sa angajeze doar personal calificat pentru job-ul scos la concurs.

Ca si concluzie, Bazi este un instrument extrem de eficient pentru:

  • a cunoaste trasaturile pozitive si cele negative ale unei persoane
  • a intelege cine este cealalta persoana (in termeni de atitudine, comportament si emotii)
  • a invata despre nivelul de incredere al unei persoane, despre increderea in sine si despre perceptia sinelui
  • a identifica trasaturile unei persoane precum inteligenta, intelepciunea, compasiunea, bunatatea si pasiunea

    Pentru informatii detaliate da un click aici.

Leave a Reply