Despre mine

You are currently viewing Despre mine

Despre mine

,,Imi place sa vad cum creste firul de iarba” – FLORIAN Ciupitu

Scopul final al activitatii mele este inflorirea personala si profesionala a oamenilor. Cred in inflorirea umana si cultivarea unei vieti mai bune mergand pe trei drumuri: explorare, invatare, exersare.

Pentru aceasta am ales sa ofer cunostintele obtinute din cursurile si seminariile la care am participat de-a lungul anilor si anume Inforenergetica, Reiki, Feng  Shui, Bazi, I Ching. Ele mi-au oferit sansa sa intalnesc si profesori exceptionali ei oferindu-mi imboldul de a merge mai departe.

Ca referinta l-as pune pe primul loc pe Vlad Rusescu. In domeniul astrologiei chineze Raymond Lo. Reiki – Dumitru Lazia. La toate acestea se adauga sutele de ore de analize, carti citite, cursuri de Bazi si Feng Shui ale maestrilor Joey Yap, Benson Yeo, Jo Ching, Master Han si multi, multi altii.

Masteratul in psihologie ,,Analiza si gestiunea conflictelor’’ a reprezentat si el o motivatie a pasiunii de a ajuta persoanele sa creasca si sa treaca prin schimbari pentru un viitor dorit.

Impulsul a fost sa-mi indrept cariera catre psihologie. Dar acolo erau prea multe teorii savante pe care eu nu le puteam vedea si intelege in practica. Mai profunda a fost pasiunea pentru societatea si cultura chineza care m-a condus catre studiul astrologiei chineze.

Modul in care stiinta Bazi analizeaza omul, ii descopera si ii deblocehaza potentialul pentru a-i spori increderea si a-i crea o viata implinita si plina se sens, de mai bine de 6000 de ani, mi s-a parut fabulous. Si am ramas la a studia in continuare.

imi place sa citesc, sa scriu si sa vorbesc. Iar aceste lucruri imi ofera sansa sa cred ca pot avea un impact pozitiv asupra vietii celorlalt. Cred ca oamenii de valoare merita sa fie vazuti, auziti si recunoscuti.

Imi place sa ud o planta ofilita sa ii ofer energia mea si sa o vad cum creste. 

Florian Ciupitu – Indrumator Bazi & Feng Shui 

Leave a Reply