Astrologia chineza Bazi si Divinitatea

You are currently viewing Astrologia chineza Bazi si Divinitatea

Astrologia chineza Bazi si Divinitatea

Multi oameni considera ca in Ceruri exista o forta superioara care decide pentru fiecare dintre noi, in fiecare moment al vietii.

Personal am o alta parere
Odata ce am fost creat si am primit la nastere anumite trasaturi, caracteristici, abilitati etc, consider ca mai departe, eu sunt cel trebuie sa descopere, invete, experimenteze, sa aplice darurile primite.

Creatorul si-a facut treaba. Dar ce se intampla de la momentul nasterii incolo ar trebui sa depinda de mine. Din momentul creerii, obiectivul meu este sa inteleg ce trebuie sa fac cu ce am obtinut..

Sa luam un exemplu.
Ai primit cadou o excursie la Venetia. Te intereseaza cine ti-a facut cadoul, cat costa excursia, de ce, pentru ce, cand si cum? Sau te bucuri de oportunitate, constientizezi ce ti s-a oferit, faci planuri si te bucuri de excursie ?

Acelasi lucru se intampla si cu astrologia chineza Bazi. Ea iti ofera posibilitatea de a intelege ce ti s-a oferit la nastere, ce talente si capacitati ai. Odata ce le-ai cunoscut prin intermediul Bazi ocupa-te sa le transformi in competente, imbunatateste-le si creeaza-ti oportunitati favorabile in viata.

Sa nu intelegi gresit ca este obligatoriu sa faci toate astea. Daca iti propui sa devii mai bun, continua. Daca nu, ramai la nivelul la care esti.

Solutiile oferite de astrologia chineza Bazi vin sa imbunatateasca anumite aspecte ale vietii cum ar fi relatiile, banii, profesia, sanatatea. Ea doar te ajuta, nu te si obliga sa faci aceste lucruri sau altele.

Un alt exemplu
Dupa un consult medical, doctorul iti prescrie o reteta si indicatii de urmat. Datorita problemelor de sanatate pe care le ai, ti-a prescris sa faci kinetoterapie. Daca nu vrei sa faci aceste exercitii, nu este nicio problema, vei ramane cu aceleasi probleme de sanatate. Daca vei face exercitiile indicate, starea sanatatii se va imbunatatii. Identic este si in astrologia Bazi, pastrand raporturile intre domeniile de activitate.

Ca sa concluzionam, eu sunt de parere ca este 50 % – 50 %. Si da, o spun clar, Fara Divinitate nimic nu exista, nici macar acea energie din prima noastra inspiratie si expiratie si nici macar astrologia chineza Bazi.

Leave a Reply