Bazi | Ce ar trebui sa stii despre ,,Cele 4 coloane ale destinului’

You are currently viewing Bazi | Ce ar trebui sa stii despre ,,Cele 4 coloane ale destinului’

Bazi | Ce ar trebui sa stii despre ,,Cele 4 coloane ale destinului’

BaZi studiaza persoana. Nu o judeca nici pe ea si nici faptele acesteia. Cerceteaza si analizeaza caracterul, calitatile, trasaturile, abilitatile omului si destinul acestuia.

O analiza Bazi contine informatii despre caracter, comportament, familie, relatiile tale sociale, ce potential ai, persoanele din jurul tau etc. Acestea si multe altele te ajuta sa stii cum sa actionezi, cum sa gandesti o anumita problema, sa cauti solutii astfel incat sa maximizezi efectele pozitive si sa le intelegi si sa reduci efectul manifestarilor negative, neplacute. Aceasta analiza te implica pe tine in a-ti intelege viata si a lua deciziile cele mai bune.

Ce poate face BaZi pentru tine
In general parerea despre noi insine este foarte buna. Credem ca ne cunoastem si mai ales cand ego-ul este foarte crescut. Si totusi exista situatii multe sau putine in care ne simtim neputinciosi. De aceea a face o analiza Bazi inseamna a primi acele date care sa-ti confirme, sa-ti dezvolte increderea in ceea ce stii, sa aduca noutati la care poate te-ai gandit mai putin.

Cat de bine iti cunosti partenerul
Una dintre marile probleme ale societatii actuale este interrelationarea. Aici se pare ca au aparut complicatii. Haide sa luam un exemplu.
Iti doresti un partener sau o partenera de viata, de serviciu, vecin etc. Bineinteles ca iti doresti sa fie o persoana in care sa ai incredere, sa-i poti destainui anumite secrete, sa iti fie si sa ii fi de folos etc. Bazi numeste aceste lucru compatibilitate.

Cauti un job. Cat de sigur esti ca acel post ti se potriveste? Incearca sa eviti sa te gandesti la diploma din rama si sa fii pragmatic. Multi au terminat medicina si sunt distribuitori de produse.

Ce poti face tu pentru tine
BaZi (Cei Patru Stalpi ai Destinului) este considerat a fi unul dintre cele mai precise mijloace de a intelege ce si de ce s-a intamplat in trecut. Aceste lucruri te vor ajuta sa faci alegeri mai bune in viitor.
Desi poti afla multe informatii despre tine si evenimentele din viata ta, situatia in care te afli NU se va schimba!

Nu te astepta ca ceva sau cineva sa-ti ofere totul pe tava. Destinul tau, viata ta, vor ramane la fel, problemele se vor aduna si tu vei ramane in aceeasi stare. Daca vrei sa se schimbe ceva in viata ta, aplica practic informatiile obtinute. Actioneaza, implica-te, fa schimbari! Nimeni nu-ti cunoaste exact destinul, insa BaZi iti ofera sansa de a-ti spune cum sa-l modelezi.

Nu uita!  Exista trei tipuri de noroc: norocul pamantului, norocul omului si norocul cerului.
Acum ai aflat destul de multe lucruri. Destinul este in mainile tale!

Leave a Reply