Feng Shui | Invita-ti pozitivismul in casa

You are currently viewing Feng Shui | Invita-ti pozitivismul in casa

Feng Shui | Invita-ti pozitivismul in casa

Trasaturile anumitor persoane indica ca ele au energie pozitiva si poti simti acest lucru stand langa ele, astfel oferindu-ti o stare de calm, liniste si buna dispozitie de dialog.

Altii par negativisti prin energia pe care o emit, nu vrei sa-i ai ca prieteni, sa discuti cu ei si te feresti cat poti de mult in a-i intalni.

Acelasi lucru se intampla si cu spatiile de lucru sau de locuit. Cu siguranta ai vizitat anumite locuri in care te-ai simtit bine si ti-ai dorit sa le mai vizitezi. Alte locuri parca ti-au creat un sentiment de retinere, teama, uneori chiar si frica. Toate acestea nu sunt decat manifestari ale energiei pozitive si negative.

Feng Shui este o stiinta sau daca vrei o modalitate prin care poti crea un loc in care sa te simti bine. Aceasta stiinta are rolul de a echilibra energiile, de a le amplifica pe cele pozitive si a le diminua pe cele negative.

A fi pozitiv inseamna o stare de bine, de confort de relaxare, un mediu in care poti sa relationezi cu membrii familiei tale, cu prietenii pe care-i inviti.

Aceasta stare de pozitivitate nu vine si nu se creeaza singura, tu esti persoana care isi poate schimba viata, iar Feng Shui este metoda prin care poti face acest lucru. Important este sa-ti dai seama daca ai nevoie de schimbari si mai ales daca esti dispus sa faci modificari in viata ta.

Feng Shui este un lucru practic, adica daca nu te simti bine in dormitor schimbi camera. Daca ai anumite lucruri pe care nu le mai folosesti de mult timp si-ti sunt inutile, acestea acumuleaza energie negativa si ar fi bine sa te descotorosesti de ele.
A schimba culoarea peretilor unei camere reprezinta tot pozitivism, schimbi efectiv ceva vechi cu ceva nou.

Aceste schimbari, sa le spunem de energie, le poti face cu propriile maini. Este nevoie doar sa stii ce, cum si cand sa le faci. Solutiile sau remediile feng shui asa cum se mai numesc ele, trebuie sa fie simple, cat se poate de naturale.

Daca ai constientizat ca ai nevoie de schimbari si ai dorinta de a folosi arta Feng Shui, ca mod de schimbare, atunci este la fel de important sa crezi in energie. Ceea ce trebuie sa retii este faptul ca energia este de doua tipuri: pozitiva si negativa.

Sigur ca pentru unii este poate dificil sa iasa din zona de confort si sa faca anumite schimbari. Pentru a aplica Feng Shui este necesar sa fii constient ca schimbarile iti pot aduce lucruri pozitve. Nu trebuie sa faci din Feng Shui o credinta, nici nu trebuie sa crezi in ea. Tu doar trebuie sa experimentezi si sa vezi rezultatele.

Invita-ti pozitivismul in casa
Crezi ca ai nevoie de mai mult pozitivism decat ai acum in viata ta, mai multe momente de liniste, mai multa armonie, mai multa intelegere si mai multa incredere ca vei reusi sa-ti atingi scopurile in viata ? Incearca fie sa aplici, fie sa inveti Feng Shui. Oricare dintre variante alegi, vei fi castigat.

Leave a Reply