Ce face astrologia chineza – partea II

You are currently viewing Ce face astrologia chineza – partea II

Ce face astrologia chineza – partea II


,,Dom’le este ceva nativ, asa s-a nascut el’’
In articolulul ,,Ce face astrologia chineza – partea I’’, spuneam ca odata ce ne-am nascut, cu prima suflare primim si anumite resurse, o zestre. In  termeni populari se zice ,,Dom’le este ceva nativ, asa s-a nascut el’’. Insa, odata iesit pe poarta maternitatii nu primesti si un indrumar cu ,,zestrea’’ primita sau instructiuni despre modul in care va trebui sa aplici mai tarziu ce este scris acolo.

In acest moment intervine astrologia chineza. A invata Bazi inseamna a intelege ce ti s-a oferit la nastere, ce anume sa faci si cum sa folosesti. Si spun asta deoarece, de-a lungul vietii, poti trece prin diferite incercari. Unele sunt mai usoare, altele mai simple si cateodata vin si greutati. Pe unele le intelegi, pe altele nu. Pentru unele ai rezolvari, dar se intampla sa comiti si greseli.

De ce unii trec mai usor iar altii mai greu prin viata?
Totul tine de norocul fiecaruia. Unii sunt mai norocosi si experimenteaza anumite situatii mai devreme in viata, la tinerete. Acesta este un avantaj deoarece invata mai devreme cum sa-si rezolve anumite situatii, cum sa-si controleze emotiile, gandurile etc. Astfel ei obtin experienta si odata cu ea vine si succesul mai devreme.

Altii nu sunt atat de norocosi. Fie nu-si descopera aceste talente, fie ca nu le incearca, nu cauta modalitati noi de rezolvare, de multe ori poate nici nu vor si nici nu-i intereseaza. Intr-o astfel de situatie, unii isi dau seama ca trec prin mai multe situatii dificile, ca intampina probleme si nu au pentru ele nicio rezolvare. Asta inseamna ca ei pierd timpul cautand solutii la aceleasi probleme nerezolvate inca, in loc sa profite de oportunitatile care apar.

Dupa cum ai observant un pic mai sus, a avea o idee clara despre astrologia chineza Bazi, presupune sa intelegi ce ti s-a oferit la nastere, adica caracteristicile tale, ce-ti place, ce nu-ti place, cum iti poti descoperi talentele, ce poti face cu ele, cum le poti transforma in abilitatea de a face lucruri bune. Scopul final este sa le cunosti, sa fii constient de ele, sa  stii cum sa lucrezi cu ele astfel incat sa-ti imbunatatesti stilul de a trai. Nimeni nu vine sa-ti spuna cum trebuie sa traiesti tu. Ai liber arbitru, poti gandi, poti actiona si totul iti este realizabil in conformitate cu ce ai. 

Leave a Reply