Feng Shui | Un mod de viata, o investitie intelectuala

You are currently viewing Feng Shui | Un mod de viata, o investitie intelectuala

Feng Shui | Un mod de viata, o investitie intelectuala

Daca vrei sa tratezi Feng Shui-ul cu indiferenta si sa ignori partial sau total eforturile mintilor luminate de acum cateva mii de ani in descoperirea acestuia, poti sa-i dai orice definitie doresti, chiar nici nu conteaza. Ii poti spune arta, stiinta, moft, design interior, trend etc.

Odata ce incepi sa ai o anumita deschidere catre lucrurile care nu trebuiesc explicate stiintific si observi rezultatele benefice ale aplicarii practice a artei Feng Shui, atunci viziunea pare a ti se schimba.

Spun acest lucru deoarece informatiile si aplicarea practica a stiintei Feng Shui pare mult mai evidentea daca locuiesti la casa sau intr-un mediu urban. Mutarea de la oras intr-un sat de la poalele muntilor, mi-a confirmat ca maniera de a vedea si simti energia este diferita. Chiar si asteptarile sunt altele. Daca muntele nu ar oferi atatea beneficii, nu s-ar mai face cozi uriase de masini pe soselele de pe Valea Prahovei.

Da, intr-adevar in zonele de munte sau rurale, Feng Shui pot spune ca poate fi un mod de viata mai conectat. Tot aici mult mai usor si mai simplu se pot vedea si remediile naturale. Asta nu inseamna ca la oras acest lucru nu poate exista, cel mai bun exemplu fiind orasul Singapore, sau marile orase din Asia.

Pentru a da un exemplu, as face referire la modul in care poti privi Feng Shui cand circuli cu masina in zone montane pe sosele curbilinii. Acolo circuli cu viteza mai mica, aerul este mult mai proaspat, motorul masinii ,,trage’’ mult mai bine, peisajele sunt incantatoare. Intr-un cuvant energia chi este extrem de benefica. Si da, acesta este un Feng Shui realizat de mama natura. Atunci cand apar defrisarile, gropile din asfalt, peisajele dezolante, totul se dezechilibreaza !

Cu siguranta nu toti putem locui la oras sau in zone rurale, insa ne putem folosi de Feng Shui, atat cat este rezonabil si posibil, sa ne imbunatatim viata. Am spus in repetate randuri ca Feng Shui inseamna educatie, stiinta care ne invata sa traim in armonie si echilibru cu ceea ce ne inconjoara. Tocmai de aceea nu trebuie transformat intr-o superstitie sau intr-o religie. Si cel mai important este sa nu crezi in el. Experimenteaza practic si vezi rezultatele !

Pentru informatii suplimentare si detalii 0772 106 909 sau un click pe Contact.

Leave a Reply