Feng Shui – Consultanta

FENG SHUI Traditional Chinezesc

poza

 

Ce este Feng Shui?

Feng Shui literar inseamna ,,Vant ‘’ si ,,Apa’’, doua elemente care dirijeaza energia naturala spre un teren sau o cladire. Feng Shui este un sistem metafizic, parte a filozofiei chineze ce a luat fiinta cu 6000 de ani in urma. Scopul este de a studia si echilibra energiile din jurul nostru.

Kan Yu – este termenul original folosit la inceputuri de chinezi pentru a denumi activitatea de studiere a cerului, pamantului si a energiilor dintre acestea. In timp cunostintele vechi au fost verificate, dezvoltate, si s-au adus noi informatii.

Astazi practicantii utilizeaza termenul Feng Shui Traditional sau Feng Shui Clasic ca fiind stiinta ce foloseste formule pentru a calcula potentialul unei persoane de a locui sau a lucra intr-un anumit spatiu.

Feng Shui poarta si denumirea de Arta Metafizica a Fizionomiei – fizionomia pamantului.

Metafizica chineza si fortele invizibile

Energiile sau Qi-ul asa cum le numesc chinezii, sunt fortele invizibile ce ne inconjoara, nu le vedem dar le simtim si ne  afecteaza. Ele pot fi Pozitive (Sheng Qi) sau negative (Sha Qi).

Factorii fundamentali ai Feng Shui Traditional sunt mediul inconjurator, cladirile, timpul si oamenii.

In esenta Feng Shui are rolul de a crea echilibru intre energiile unui spatiu, astfel incat locatarii sa poata beneficia de prosperitate si relatii armonioase.

Ce este Metafizica Chineza?
Parte a filozofiei avand drept obiect cunoasterea prin studierea fenomenelor care nu pot fi percepute cu simturile noastre si care depasesc cadrul experientelor.

Sending