Tipul de consultanta oferit : Cunoasterea profilului personal si dezvoltarea potentialului

You are currently viewing Tipul de consultanta oferit : Cunoasterea profilului personal si dezvoltarea potentialului

Tipul de consultanta oferit : Cunoasterea profilului personal si dezvoltarea potentialului

CHEIA succesului in viata consta in a sti CINE esti si CE trebuie sa faci pentru a obtine REZULTATELE pe care le doresti.

Poti deschide orice lacat al vietii tale doar prin cunoastere.

Solutia
A avea solutii la problemele cu care te confrunti inseamna de fapt a cunoaste. Pe scurt cunoastere inseamna sa stii CINE esti si CE trebuie sa faci. Cand cunosti cifrul poti deschide orice seif. Este foarte simplu.

Avantajele cunoasterii profilului tau personal

– o mai buna si clara intelegere a ceea ce ai tu de facut in aceasta viata
– invatarea abilitatilor de a construi relatii puternice si pozitive cu oamenii din viata ta
– obtinerea unor informatii cheie despre traseul tau profesional si despre cel mai potrivit loc de munca, totul in functie de personalitatea ta
– dobandirea detaliilor despre talentele si abilitatile tale cele mai bune dar si despre acele trasaturi personale de caracter pe care ti le poti dezvolta
– intelegerea obstacolelor, problemelor, provocarilor care-ti apar in viata sau la serviciu ca posibile oportunitati pentru un succes mai mare sau pentru gasirea mai usor a solutiilor

Ce este analiza Bazi?
Bazi este de fapt o harta. Exact ! Este aproximativ acelasi lucru cu harta pe care o folosesti cand pleci in concediu. Deosebirea este ca Bazi este o hartă a destinului in care gasesti traseele cu oportunitatile si provocarile care te asteapta in viata.

Bazi are doua componente:
1. Destinul
2. Norocul

Destinul il poti intelege ca fiind caracterul tau, personalitatea, abilitatile, trasaturile si credintele cu care tu te-ai nascut.
Norocul il poti interpreta ca fiind calea sau drumul pe care tu il urmezi, el reprezentand si expenrientele tale de viata.

Nu intotdeauna poti face anumite alegeri, mai ales in copilarie dar si in tinerete si asta din cauza ca nu esti constient de drumul tau in viata (Norocul) sau de Destinul pe care-l ai.

In tinerete exista circumstante, situatii, in care nu ai niciun control sau poate unul partial. Mai pe scurt nu ai experienta, faci greseli (din care unii invata, altii nu). Pe masura ce cresti, te educi  si obtii cunostinte, incepi sa-ti dai seama despre ce anume iti doresti. Ai invatat, dai un examen, obtii o diploma de recunoastere, deci poti face alegeri ale unui job. Iti gasesti locul unde vrei sa-ti cumperi o casa, tara unde vrei sa traiesti, masina pe care s-o conduci etc.

Persoanele care trec printr-o viata grea, aleg solutii care nu imbunatatesc deloc modul in care gandesc si traiesc. Multi dintre ei dau vina pe ghinion, pe lipsa de noroc sau ,,asa-mi este Soarta’’. In schimb cei care reusesc, desi au avut un trecut dificil, fac alegeri care le imbunatateste viata. Daca am putea sa ne alegem locurile, momentele, experientele pozitive, inseamna ca intr-un fel am putea sa ne modificam Norocul din harta noastra (Bazi).

Cand vei constientiza, totul se va schimba
Profilul tau personal Bazi, indica de fapt personalitatea ta, cine si cum esti tu. Asta este o bucatica din Destinul tau. Norocul, adica, a doua parte din Bazi se imbunatateste atunci cand in mod constient iti reprogramezi viata facand alegeri constiente in perioadele Norocului tau. Cu cat te intelegi mai bine pe tine si experientele pe care le vei avea in viata, atunci vei fi capabil sa:

– te bucuri de ciclurile de noroc mai bune si ai expriente mai bune in viata
– sa te transformi intr-o persoana cu o influenta mai mare atunci cand te vei intelege pe tine
– intelegi perioadele de noroc si sa te bucuri de intervalele favorabile atunci cand acestea vin

Daca vrei sa obtii GRATUIT harta ta Bazi, da un click aici

Pentru a afla mai multe despre stiinta Bazi si istoria lui, da un click aici.

Leave a Reply