In proiectul vietii tale

You are currently viewing In proiectul vietii tale

In proiectul vietii tale

A-ti proiecta viata inseamna sa-ti faci un plan pentru ea. Presupune sa ti-o organizezi, sa schimbi sau sa imbunatatesti aspecte ale ei, astfel incat sa te bucuri de ea. Pentru asta cel mai in masura sa faca acest lucru esti tu. Nu incredinta nimanui acest proiect.  

Gandeste ca un proiectant. Fa-ti proiectul casei tale
Sa presupunem ca vrei sa-ti construiestei o casa. Ai nevoie de un plan, asa-i? Cine cunoaste cel mai bine terenul pe care-l ai, pozitionarea casei, numar de camere, inaltime, garaj, incalzire, bucatarie etc? Tu! Nu esti tu cel dintai arhitect, care proiecteaza, cel care face un plan? Asta inseamna ca tu cunosti toate detaliile, stii ce si cum vrei sa arate casa la final astfel incat sa te bucuri de ea. Si ca sa ai o viata armonioasa, echilibrata, plina de succes poti face planul casei cu un consultant Feng Shui traditional si proiectul casei tale va arata grozav.

In proiectul vietii tale, de aici pornesti
A-ti proiecta viata, este identic cu a-ti proiecta casa, cu singura diferenta ca proiectul casei intra in proiectul vietii. De ce ti-ai face un proiect al vietii?

Deoarece in viata, norocul oamenilor este diferit, chiar si pentru gemeni. Printre satisfactii exista si probleme, acasa, la scoala, serviciu, pe strada etc. Pornind de la aceste probleme, ca designer al vietii tale, indiferent de cine esti, ce-ai fost, cat de tanar sau batran esti, iti poti proiecta cariera, relatiile, bogatia sau sanatatea.

O viata bine proiectata nu inseamna doar scoala, serviciu, acasa, spalat, gatit, spart lemne, sex si copii. Ea inseamna schimbare, evolutie si aparitia surprizelor placute. Pentru ca hai sa recunoasterm, exista si multi oameni chinuiti de indoilei legate de viata. 

Cum poti face asta

Ca sa-ti imbunatatesti viata, trebuie intai sa o proiectezi, iar primul pas este sa te cunosti pe tine. Daca la proiectul casei ai folosit  stiinta Feng Shui, in proiectul vietii  poti apela la Bazi. Este o ramura a metafizicii chineze care te ajuta sa intelegi cum sa-ti folosesti darurile si inclinarile tale firesti pentr a-ti proiecta o viata de succes.

Atat Bazi si Feng Shui, nu este despre a ghici. Nu-ti poti face un proiect ghicind unde sa construiesti dormitorul sau ce se va intampla la intalnirea de afaceri cu mister ,,X”. Dar poti intelege ca Bazi si Feng Shui te pot ajuta in proiectul vietii tale. Pentru ca ele reprezinta:
– cunoasterea personalitatii tale, cu toate inclinatiile pe care lei ai, atribute, caracteristici si trasaturi
– indrumare, educatie si pregatire profesionla in baza inclinatiilor si darurile tale firesti pentru a ti le cunoaste si a le desavarsi
– un mijloc pentru cunoasterea si alegerea partenerului, sotiei, sotului, potrivit firii fiecaruia
– un mijloc practic individual in prevenirea unor evenimente neplacute

Si daca exista aceasta posibilitate de a-ti proiecta viata, de ce nu incerci macar?

Leave a Reply