Profesori

,,Daca vrei sa inveti metafizica chineza ai nevoie de doua lucruri: TIMP pentru a invata si NOROC sa intalnesti profesori care doresc sa te ajute sa intelegi.”  – Florian Ciupitu

Metafizica chineza este ceva ceea ce putini gandesc. Este o fascinatie. Daca ti-ai propus sa o studiezi cel mai important lucru este ca profesorul tau sa-ti explice un singur lucru: DE CE? Cand l-ai intalnit pe acest instructor considera-te cel mai norocos om din lume!

Grand Master RAYMOND LO

Raymond Lo este denumit ca fiind ,,unul dintre cei 7 magnifici” alaturi de alti sase renumiti maestri de Feng Shui. Este persoana de la care am absorbit dorinta de a continua studiul Feng Shui, culminand mai tarziu cu studierea Bazi, I Ching sau Qi Men Dun Jia.

Ca personalitate are o nota aparte si-ti lasa impresia unui fin cunoscator de arte chinezesti oferindu-ti bazele cunoasterii.

Il poti considera Maestru fara a gresi, datorita experientei, modestiei, cunostintelor pe care le detine si a energiei pe care o emite.

 

 

JOEY YAP

Am auzit de Joey Yap pe la inceputul anului 2008 insa probabil nu atunci a fost momentul sa-i aprofundez cunostintele. Cand momentul a sosit am intrat in contact indirect cu informatiile lui prin intermediul lui Risvan Rusu.

Abordarea pe care Joey Yap o foloseste este foarte interesanta, bazata pe simplitate si fara multe complicatii. Foarte interesanta este abordarea acestuia ,,Always Baysics” pe care o vei descoperi de fiecare data cand intampini dificultati in analiza.