Opreste-te o clipa! Observa oamenii din jurul tau. Ce fac ei? Se distreaza, lucreaza, alearga incolo si incoace. Toti sunt foarte ocupati. Dar timpul, ce face? Trece…. odata cu viata oamenilor.

Si totusi oamenii alearga pentru ca au dorinte. Bani, glorie, bogatii, celebritate. Nu este rau, insa pentru asta isi vlaguiesc viata. Cand nu le mai ramane nimic, opresc toate activitatile. Are vreun sens sa mai continui asa? Daca iti pierzi viata, pierzi totul.

Draga omule, devii constient ca viata ta este cea mai importanta doar atunci cand esti bolnav. Doar atunci spui ,,As da toata averea sa ma fac sanatos’. Pai si atunci de ce ai mai vlaguit atat ? Uite cate intrebari ai si la care cauti raspunsuri.

Aici in Bazi vei descoperi de ce trebuie sa-ti protejezi viata. Vei invata cum sa elimini din ea tot ce este rau, tot ce o blocheaza. Vei afla cum sa obtii sanatatea, forta, frumusetea, puterea, inteligenta.

Tot aici vei intelege ca traiesti intr-o lume materiala, iar viata materiala trebuie traita in armonie, altfel o vei risipi. Si spunem asta pentru ca exista multe filosofii de viata, foarte bune de altfel.