In aceasta pagina raspundem la intrebarea: ,,Ce este Feng Shui?’

In cele ce urmeaza definim termenul Feng Shui Traditional si nu Feng Shui Comercial, intre ei existand diferente.

Adevarul despre feng shui

Din nefericire feng shui este asociat cu designul interior. In alte situatii oamenii asteapta minuni pentru rezolvarea oricaror probleme din viata lor. Au existat cazuri cand feng shui trebuia sa plateasca ratele la banca.

Primul meu profesor maestrul Raymond Lo spunea:
,,Feng Shui Traditional este o straveche stiinta chinezeasca care studiaza mediul inconjurator si modul in care acesta ne influenteaza sanatatea, prosperitatea si armonia”.

Aceasta definitie se traduce astfel: Feng shui studiaza energiile mediului inconjurator si modul in care ele influenteaza oamenii. Sau altfel spus este arta si stiinta care cerceteaza energiile dintr-un  anumit spatiu oferind remedii necesare crearii armoniei si echilibrului.

Arta feng shui nu poate inlocui pe nimeni, insa ne ajuta sa intelegem mai bine anumite lucruri ce se petrec in viata noastra; putem crea o atmosfera armonioasa acasa sau la birou; deschide anumite oportunitati pe care oamenii ar trebui sa le vada si nu sa le ocoleasca.

Feng shui este parte a ramurii Fizionomie care alaturi de Destin, Divinatie, Medical si Munte reprezinta cele 5 arte Chineze.

Pentru a simplifica si mai mult lucrurile in privinta denumirii Feng Shui-ului, Joey Yap spune: ,,Feng Shui is a practical science” – Feng Shui este o stiinta practica. Dar poate cel mai semnificativ lucru spus de Joey este ca Feng Shui este o stiinta a BUNULUI SIMT. Interesant nu-i asa?

CURSURI: De ce feng shui este o stiinta practica, poti afla inscriindu-te acum la cursurile de feng shui traditional.
CONSULTANTA: Pentru o analiza Feng Shui programeaza o intalnire. Click Contact.