Cariera

Alegerea Carierei corecte
Cariera. JobAlegerea carierei este un factor extrem de important, daca vorbim despre bani. In acelasi timp ,,imi doresc o cariera” reprezinta o aspiratie, o dorinta si o implinire.

Satisfactia la locul de munca iti provoaca dorinta de a fi cel mai bun, de a ajunge in varful piramidei, de a fi faimos si bogat.

Alegerea carierei pe baza hartii tale Bazi

Pentru ca in consultanta ne bazam pe liberul arbitru, inseamna ca tu alegi. Arta Bazi explica ca a alege si a dori nu este suficient a ajunge faimos si bogat. Important este sa fii potrivit pentru a o cariera potrivita si sa alegi momentele cele mai potrivite.

Legea ,,Omul potrivit si Cariera potrivita”

Aceasta lege face legatura intre caracterul tau si cariera. Pentru a izbuti este important ca ceea ce alegi sa ti se potriveasca. In acelasi timp corporatiile iti ofera o sansa daca esti bine pregatit profesional, insa departamentul lor de resurse umane este foarte interesat de profilul tau personal. Daca ei sunt interesati de calitatile tale personale, de comportament, de anumite caracteristici, nu ar fi mai bine daca tu ai face un pas inaintea lor?

De ce-ti doresti un job ?

Pentru ca vrei sa castigi bani si sa ai o viata frumoasa. Este cineva care nu-si doreste bani si o viata frumoasa? Nu cred ! Astazi firmele sau corporatiile fac selectii pe baza de CV, dar in principal pe interviuri din care sa rezulte adevaratul tau profil. Mai nou a aparut trendul, (cam timid cei drept), ca angajatorul sa nu mai fie interesat de studii si sa te intrebe : – ,,Cat de bine te cunosti?’’ – ,,Poti sa iei decizii? Cat de repede?’’ – ,,Reusesti sa-i intelegi pe cei din colectivul in care ti-ai dori sa lucrezi?’’ – ,,Ce-mi poti spune despre caracterul si personalitatea ta?’’ Pentru a obtine un job in primul rand trebuie sa stii CINE esti, CE poti, CE vrei. Nu uita: vrei sa fii omul potrivit, la job-ul POTRIVIT tie.

Cum te poate ajuta BaZi

Cu BaZi poti:
– sa faci alegeri optime
– sa te orientezi catre JOB-ul cel mai potrivit tie
– sa iei decizii corecte si sa nu aplici pentru un JOB la intamplare
– sa-ti maresti sansele de a a avea un serviciu corect profitand de resursele tale interioare
– sa intelegi mai bine ce se intampla
– sa eviti situatiile neplacute (esti acceptat la un job dar nu-i poti face fata)

Nu-ti doresti SUCCES, FAIMA, RESPECT? Important este sa stii  : CE, CAND, CUM si CU CINE !

Programare si tarife consultanta click aici.