Bazi – Analiza Destinului

BAZI – Analiza destinului, caracterului si a vietii

Diagrama BaZi - Adriana Florea

Adriana Florea - Pilonii norocului

Stiinte ale Destinului

In metafizica chineza exista 5 arte (Wu Shu), adica scoli ce te pregatesc pentru viata indrumandu-ti pasii prin toate ramurile metafizicii – Arta Muntelui, – Arta Medicinei, – Arta Destinului (cuprinde Zi Wei, BaZi, si Heavenly Star), – Arta Divinatiei si Arta Fizionomiei.

Despre BaZi

BaZi care inseamna caractere este cunoscut si ca ,,Cele 4 coloane ale destinului”, poate cea mai complexa analiza a Destinului.

Bazi iti transforma data de nastere (anul, luna, ziua, ora) in 8 simboluri chinezesti, care impreuna formeaza 4 perechi de ideograme distincte.  Astfel iau nastere 4 coloane exact asa cum vedeti in diagrama de mai sus.

Cu ajutorul acestor 8 ideograme te poti descoperi pe tine, iti poti cunoaste trasaturile, calitatile, suisurile si coborasurile din viata. Viata si destinul tau le poti ,,descifra” cu aceste caractere.

Da, pentru un necunoscator aceste simboluri reprezinta doar o frumoasa forma de caligrafie chineza. Insa celor care reusesc sa le inteleaga sensul, li se dezvaluie adevarate secrete despre Destin si despre ce le ofera viata.

Bazi este o stiinta, un sistem de calcul care te conduce catre o informatie codificata, pentru a carei descifrare ai nevoie de o cheie de cod. Daca-ti propui sa ghicesti sau sa anticipei ceva, practic este imposibil !

Tot ce poti face dupa ce ai descifrat informatiile, este sa accepti ceea ce vezi !